Bere SCHNEIDER Weisse TAP 9 AVENTINUS Eisbock Tip Eisbock 12 Grd Germania St033L
Aventinus, Doppelbock-ul de grâu din Bavaria, a fost întotdeauna cunoscut a fi cea mai intensa si mai complexa bere din lume.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Fabrica de bere a fost fondata in 1872 de Georg Scheider I si fiul sau, Georg Schneider II, după ce au achiziționat Weisses Brauhaus din Munchen, cea mai veche berărie din oraș. In 1927, proprietarii si-au extins operatiunile de fabricare a berii in Kelheim si Straubing. După ce fabricile de bere din Munchen au fost distruse in 1944 prin bombardarea aeriana de către aliații celui de-al Doilea Război Mondial, întreaga producție a fost mutata la Kelheim. In Germania ocupata, la câteva săptămâni după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, armata Statelor Unite a acordat lui G. Schneider & Sohn permisiunea de a continua producția berilor din grâu si de a le livra la Munchen. Cu toate acestea, au adăugat avertismentele ca ar putea produce doar bere slab alcoolizata si ca poate fi vândută numai personalului militar. Pana in zilele noastre, proprietarii sunt urmași ai lui Georg Schneider I.
Aventinus, Doppelbock-ul de grâu din Bavaria, a fost întotdeauna cunoscut a fi cea mai intensa si mai complexa bere din lume. Până in anul 1940, Aventinus a fost expediat in toata Bavaria în containere care nu aveau controlul temperaturii. Prin urmare, băutura prețioasă a înghețat parțial in timpul transportului. Din întâmplare, a fost creat primul Aventinus Eisbock.
Cunoscând aceasta poveste, Hans Peter Drexler, producătorul de bere al fabricii de bere Schneider, a decis sa reproducă aceasta "greșeală" clasica într-o instalație moderna controlată riguros. Astfel, Aventinus Eisbock renaște șaizeci de ani mai târziu.... Noroc!
Aventinus, Doppelbock-ul de grâu din Bavaria, a fost întotdeauna cunoscut a fi cea mai intensa si mai complexa bere din lume. Până in anul 1940, Aventinus a fost expediat in toata Bavaria în containere care nu aveau controlul temperaturii. Prin urmare, băutura prețioasă a înghețat parțial in timpul transportului. Din întâmplare, a fost creat primul Aventinus Eisbock.
Cunoscând aceasta poveste, Hans Peter Drexler, producătorul de bere al fabricii de bere Schneider, a decis sa reproducă aceasta "greșeală" clasica într-o instalație moderna controlată riguros. Astfel, Aventinus Eisbock renaște șaizeci de ani mai târziu.... Noroc!
SCHNWAEIS0.33