Sirop pt Cocktail  GIFFARD 1885 Irish 19TVA IRISH Pur Sucre Franta 1Litru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sirop pt Cocktail GIFFARD 1885 Irish 19TVA IRISH Pur Sucre Franta 1Litru

Brand-ul Giffard poartă numele fondatorului său, un chimist de profesie care a pus bazele companiei din dorința de a oferi băuturi răcoritoare delicioase.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Brand-ul Giffard poartă numele fondatorului său, un chimist de profesie care a pus bazele companiei din dorința de a oferi băuturi răcoritoare delicioase. Se spune că totul a început cu o băutură pe bază de mentă, pe care acesta a preparat-o într-o vară extrem de călduroasă pentru a se răcori. Această băutură a fost servită oaspeților de la Grand Hotel și s-a bucurat de un succes instant, iar de acolo până la recunoașterea internațională nu au mai fost mulți pași. Din 1885 și până în prezent, calitatea a stat la baza băuturilor Giffard, principalele ingrediente fiind fructele și plantele de origine locală, culese din regiunea Pays de Loire. Aromele acestora sunt extrase printr-un proces de macerare ce se întinde pe o perioadă de timp cuprinsă între 48 de ore și chiar 3 luni, iar infuzia obținută este ingredientul de bază din băuturile Giffard. Laboratorul companiei funcționează pe tot parcursul anului, fiind mereu în căutare de rețete noi şi de îmbunătățirea rețetelor existente, întreg procesul fiind condus de pasiunea de a crea cele mai savuroase băuturi.

Selecția siropului Giffard este mare. Peste 50 de tipuri de sirop, precum sirop de rom, sirop de sangrie, sirop de mojito sau sirop de busuioc pot fi găsite aici. Cele trei cele mai cunoscute siropuri sunt grenadina Giffard, nuca de cocos și siropul de flori în vârstă. Ca o recomandare pentru barul dvs., am fi, de asemenea, fericiți să sugereze clienților noștri următoarele tipuri de sirop Giffard: mentă de gheață, sirop de aromă de rom, pina colada și mojito. Deoarece toate siropurile Giffard nu conțin alcool. Și astfel puteți amesteca un cocktail minunat fără alcool în orice moment. Mai ales dacă mai trebuie să conduci sau nu ai voie să bei alcool, siropurile Giffard sunt o alternativă excelentă. Cocktail-urile fără alcool și băuturile lungi sunt tendința. Acestea nu încordează corpul și puteți bea și un cocktail fără alcool dimineața. Alte recomandări includ siropul de mentă de gheață Giffard, căpșuna Giffard, castraveți, lemongrass, pepene galben, pina colada și siropul violet. Și bineînțeles siropul de lemne Giffard.

GFIRISH1L
Tip
Sirop cocktailuri
Volum
1000 ml
Tara
Franta