CULOARE: Deschis la culoare, crem fin.
INGREDIENTE: Ciuperci de porcini (Boletus edulis și grupul înrudite) 32%, ulei de floarea-soarelui, apă, trufe albe (Tuber magnatum Pico) 4%, trufe bianchetto (Tuber borchii Vitt.) 1%, sare, aromă.
INFORMAȚII UTILE: Gata de utilizare. Adăugați unt simplu sau supă de pui, sau ulei de măsline extravirgin după preferință. Evitați supraîncălzirea, altfel aroma de trufe va dispărea. Utilizați drept condiment pentru paste, orez, polenta (făină de porumb), carne, crostini calzi și vol-au-vent.
GUST: Gust tipic de ciuperci porcini îmbogățit de trufele albe.
PĂSTRARE: 36 de luni la temperatura camerei. Depozitați la temperatura camerei, departe de lumină directă și surse de căldură. După deschidere, păstrați în frigider la temperatura de 0/+4 °C și consumați în câteva zile.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII PER 100 g: Energie 1236 Kj 300 Kcal / Grăsimi 32 g (din care saturate 4 g) / Carbohidrați 0 g (din care zaharuri 0 g) / Proteine 2 g / Fibre 1 g / Sare 1 g
- Volum
- 80 g
- Tara
- Italia