CULOARE: Deschis la culoare cu note de bucăți de trufe albe.
INGREDIENTE: Apă, unt, făină de grâu, brânză „PDO Parmigiano Reggiano”, trufe albe (Tuber magnatum Pico) 2%, trufe bianchetto (Tuber borchii Vitt.) 1%, sare, extract de drojdie, proteină vegetală, legume în proporții variabile (morcovi, ceapă, țelină), ulei de măsline extra virgin, condimente, arome naturale, arome. Conține: lapte, gluten, țelină.
INFORMAȚII UTILE: Gata de utilizare. Adăugați unt simplu sau supă de pui și brânză Parmigiano Reggiano rasă după preferință. Evitați supraîncălzirea, altfel aroma de trufe va dispărea. Utilizați drept condiment pentru paste, orez, carne, pește, legume fierte, ouă, crostini calde și pizza.
GUST: Aromă delicată și echilibrată, și textură catifelată. Gustul specific de trufe albe conferă acestui produs o armonie extraordinară.
PĂSTRARE: 48 de luni la temperatura camerei. Depozitați la temperatura camerei, departe de lumină directă și surse de căldură. După deschidere, păstrați în frigider la temperatura de 0/+4 °C și consumați în câteva zile.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII PER 100 g: Energie 752 Kj 182 Kcal / Grăsimi 16 g (din care saturate 9 g) / Carbohidrați 6 g (din care zaharuri 0 g) / Proteine 4 g / Fibre 0,3 g / Sare 0 g
- Volum
- 190 g
- Tara
- Italia