Salsa BERNARDINI de Trufa Alba si Dovleac Italia Borcan 190Grame
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salsa BERNARDINI de Trufa Alba si Dovleac Italia Borcan 190Grame

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

CULOARE: Portocaliu deschis cu note de bucăți de trufe albe.

INGREDIENTE: Apă, dovleac 15%, unt, făină de grâu, brânză „PDO Parmigiano Reggiano”, trufe albe (Tuber magnatum Pico) 2%, trufe bianchetto (Tuber borchii Vitt.) 1%, sare, extract de drojdie, proteină vegetală, legume în proporții variabile (morcovi, ceapă, țelină), ulei de măsline extra virgin, condimente, arome naturale, arome. Conține: lapte, gluten, țelină.

INFORMAȚII UTILE: Gata de utilizare. Adăugați unt simplu sau supă de pui și brânză Parmigiano Reggiano rasă după preferință. Evitați supraîncălzirea, altfel aroma de trufe va dispărea. Utilizați drept condiment pentru paste, orez, carne, pește, legume fierte, ouă, crostini calde și pizza.

GUST: Aromă delicată și tendință dulce conferită de dovleacul „Violina”. Gustul specific de trufe albe conferă acestui produs o armonie extraordinară.

PĂSTRARE: 30 luni la temperatura camerei. Depozitați la temperatura camerei, departe de lumină directă și surse de căldură. După deschidere, păstrați în frigider la temperatura de 0/+4 °C și consumați în câteva zile.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII PER 100 g: Energie 574,62 Kj 138,85 Kcal / Grăsimi 12,19 g (din care saturate 7,08 g) / Carbohidrați 5,88 g (din care zaharuri 0,60 g) / Proteine 1,12 g / Fibre 0,80 g / Sare 1,89 g

SLSDOV190
Volum
190 g
Tara
Italia