Sarea roz de Himalaya cunoscută și sub denumirea de „aur alb” este bogată în minerale, în special fier, care conferă culoarea roz caracteristică. Sarea roz nu primește tratamente de albire, proces de rafinare sau oligominerale cu proceduri chimice.
CULOARE: Culoare roz caracteristică sării de Himalaya. Boabe medii/mari cu note de trufe albe (Tuber magnatum Pico) bucati.
INGREDIENTE: sare de Himalaya, trufa albă ( Tuber magnatum Pico ) 1% (corespunzător celor 4% trufe proaspete), aromă.
INFORMATII UTILE: Este ideal ca condiment pentru feluri de carne, peste si legume la gratar. A folosi crud, evitand in prealabil preparatele cu sare.
GUST: Gust sărat caracterizat prin aroma tipică de trufe albe.
CONSERVARE: 18 luni temperatura camerei. A se pastra la temperatura camerei departe de lumina directa si surse de caldura.
VALORI NUTRITIONALE MEDIE PE 100 g: Energie 5,98 Kj 1,44 Kcal/ Grasimi 0,01 g (din care saturate 0 g)/ Carbohidrati 0,02 g (din care zahar 0,02 g)/ Proteine 0,18 g/ sare 94,30 g
- Tara
- Italia