CULOARE: Maro cu note de ciuperci porcini tocate.
INGREDIENTE: Ciuperci porcini (Boletus edulis și grupul aferent) 36%, apă, ulei de măsline extra virgin, porc 16%, ceapă, preparat pentru supă [sare, extract de drojdie, proteine vegetale, legume în proporții variabile (morcovi, ceapă, țelină) ulei de măsline extra virgin, agent de îngroșare: dioxid de siliciu, condimente, arome naturale], sare, plante aromatice. Conține: țelină.
INFORMAȚII UTILE: Ragu gata de utilizat. Se folosește ca dressing pentru paste cu ou, paste umplute (de exemplu, ravioli, tortelli etc.) și paste din grâu dur. De asemenea, pentru: crostini, canapele, vol-au-vent, quiche-uri, escalope, roast-beef etc.
GUST: Aroma tipică de ciuperci porcini conferă acestui produs o armonie extraordinară.
CANTITATE RECOMANDATĂ: Un borcan de 180g pentru a condimenta 250g de paste.
CONSERVARE: 36 luni la temperatura camerei. Se păstrează la temperatura camerei, departe de lumina directă și surse de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider la temperatura de 0/+4 °C și se folosește în câteva zile.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII PER 100 g: Energie 714,6 Kj 173,1 Kcal / Grăsimi 24.3 g (din care saturate 13.5 g) / Carbohidrați 0,4 g (din care zaharuri 1 g) / Proteine 9.2 g / Sare 1 g.
- Volum
- 180 g
- Tara
- Italia