Lista de produse dupa marca WEMBLEY BRAND Anglia

Wembley, vechiul cartier londonez care s-a remarcat in secolul XVI, a devenit in timp una dintre cele mai prestigioase locatii din Londra: un loc ce imbina istoria cu divertismentul, modernul cu clasicul, puterea cu eleganta si unde ginul a devenit bautura preferata: un loc al transformarilor si al evolutiei, al diversitatii naturii umane, dar care pastreaza intacte valorile si spiritul londonez.

Inspirati de evolutia si transformarea vechiului cartier londonez intr-un oras modern si plin de viata, dar si de pasiunea de a crea ginul perfect, am facut cu mandrie WEMBLEY LONDON DRY GIN – o armonie perfecta a personalitatii londoneze, cu eleganta regalitatii si reteta autentic englezeasca.

Obtinut exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic de cea mai inalta calitate in alambicuri traditionale, WEMBLEY LONDON DRY GIN este o combinatie perfecta a retetei clasice cu un design modern. Boabele de ienupar si plantele aromatice ce au fost combinate cu pasiune, stau la baza retetei excepltionale si a calitatii premium ale WEMBLEY LONDON DRY GIN.

Lansat in Mai 2001, WEMBLEY LONDON DRY GIN a devenit in scurt timp lider de piata in Romania, precum si un jucator important pe pietele de export.

Ne mandrim cu cele peste 35 medalii obtinute in competitiile internationale de profil, dintre care 24 medalii de aur.