Lista de produse dupa marca NAPA VALLEY California SUA Brand

Vin Kendall Jackson Chardonnay Vintner\'s Reserve California SUA 13.5 grd - ST0,75L
In jurul podgoriilor Kendal-Jackson aflate in inima dealurilor californiene se dezvolta cele mai insemnate culturi viticole de pe teritoriu american, aceasta sticla de vin fiind dovada ideala a acestui fapt, obtinuta din struguri 100% Chardonnay, vinificati intr-un stil aparte, producatorul obtinand un rating ridicat chiar si de la cei mai mari critici degustori.
135,00 lei
Vin Kendall Jackson Cabernet Sauvignon Vintner\'s Reserve 2017 California SUA 13.5 grd - ST0,75L
Domeniul Jackson aflat in jurul coastei Californiei beneficiaza anual de cele mai bune conditii eco-climatice pentru a se dezvolta culturi insemnate de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot, Merlot si Malbec, toate aceste sortimente de struguri fiind vinificate si transpuse in jurul acestei sticle de colectie, ce dispune de un potential de imbatranire aproape de 8 ani.
170,00 lei
Vin Cycles Gladiator Chardonnay AOC California 14.5 Grd SUA - ST0,75L
90 Puncte Wine Enthusiast:"Acest vin picant și atrăgător a fost maturat 14 luni pe drojdii și oferă un buchet și arome vibrante de ghimbir, nucșoară și nuci coapte pe fundal de pere coapte. Corpolent și opulent, cu sfârșit frumos, persistent. Best Buy!"
100,00 lei