Lista de produse dupa marca HENNESSY BRAND Franta

Cognac Hennessy VS Spirit NBA Maison Fondee 1765 GB Franta 07L
Hennessy VS este cel mai bine vândut sortiment de coniac din lume, faima sa datorându-se în special stilului elegant, buchetului nuanțat și calității constante. Sortimentul este compus din 40 eaux-de-vie selecționate din regiunea Cognac, armonizate perfect pentru a oferi expresivitate gustului.
190,00 lei
Cognac Hennessy VSOP Privilege Maison Fondee 1765 Franta 07L
Ultimele produse in stoc
Peste 60 de eaux-de-vie au împrumutat cele mai distinse arome acestui coniac superb, care etalează nu doar o armonie aromatică perfectă, ci și o textura fină și catifelată pe toată durata degustării. E nevoie de minți sclipitoare pentru a realiza o astfel de armonie aromatică, dar acest lucru nu pare să pună în dificultate casa Hennessy – obișnuită cu perfecțiunea încă din anul 1765.
320,00 lei
Cognac Hennessy XO Privilege Maison Fondee 1765 Franta 07L
Caracterul puternic și hipnotizant al acestui coniac are puterea de a seduce orice cunoscător care apreciază modernismul și melanjul inedit de arome al unui sortiment Extra Old. Coniacul a fost creat în anul 1870 de Maurice Hennessy pentru a-l savura alături de familia și prietenii săi, fiind primul coniac X.O. din istorie.
999,00 lei
Cognac Hennessy VSOP GB Franta 1L
Sortimentul de coniac VSOP face parte din gama celor mai extravagante sortimente Hennessy, acesta reușind sa îmbine plăcerea clasica cu tot ceea ce înseamnă luxul. Florile si fructele care stau la baza acestui coniac Hennessy, sunt alese cu mare grija, ele fiind ținute o perioada îndelungată in celebra crama din Franța, special pentru o aroma cat mai profunda, care sa impresioneze orice persoana.
475,00 lei