Lista de produse dupa marca BLUE NUN BRAND Germania

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, industria vinului germană s-a luptat, în special cu afacerile sale de export. După război, H. Sichel Söhne și-a înființat birouri la Londra și New York, unde au pus bazele succesului internațional al Blue Nun.

Brandul Blue Nun a cunoscut o creștere dramatică din anii 1950 până în anii 1980. În acele decenii, vedetele internaționale au început să vadă marca de vin cu o singură etichetă („Liebfraumilch”) ca acompaniament perfect pentru nopțile pline de farmec în oraș. Fiind primul brand de vinuri german distribuit exclusiv în străinătate, Blue Nun a ajuns la faimă internațională în această perioadă pentru a deveni unul dintre cele mai mari mărci din lume. Iar succesul său nu s-a datorat doar poziționării sale unice și palatului accesibil.

„Blue Nun Goes Everywhere” a fost afirmația care a rezumat ideea din spatele mărcii și a vinului în anii 1970: Blue Nun merge oricând, în orice loc și cu orice. Gustul bine echilibrat, încercat și testat de consumatorii din întreaga lume, îi încântă și astăzi pe iubitorii de vin.

Această abordare a distribuției a fost îndrăzneață – și revoluționară. La fel au fost și activitățile de marketing și PR pentru vin, dintre care multe au fost cu mult înaintea timpului lor.

De la începutul anilor 1970 până în anii 1990, Blue Nun s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume - și în rândul strălucitorilor. Vedetele de film și muzicienii și-au împrumutat numele și fețele mărcii Blue Nun sau și-au creat propriile tributuri vinului în cântecele lor. O sticlă de Blue Nun apare chiar și în muzica unor artiști de renume mondial.

Chiar și astăzi, Blue Nun apare alături de nume mari din muzică. În 2017, Blue Nun 24K Gold Edition s-a alăturat lui Eric „E-Panda” Hernandez, bateristul principal al Bruno Mars, în turneu. Blue Nun și hip hop – doar încă o pereche perfectă cu multă glam!

Astăzi, există numeroase paralele între fondatorii inițiali ai vinului și proprietarii săi actuali la Langguth Erben, crama veche de secole care a achiziționat marca la sfârșitul anilor 1990.