Lista de produse dupa marca PLANTATION BRAND

În 1989, Alexander Gabriel descoperă Maison Ferrand, una dintre cele mai vechi mărci de băuturi spirtoase din regiunea Cognac. Reputația Casei este incontestabilă, dar vânzările sunt în urmă. O îndrăgostire imediată se prinde și Alexandre Gabriel se scufundă cu exuberanță în detaliile și meșteșugurile producției de coniac.

Călătoriile urmează pasiunii și în curând Alexandre Gabriel creează o rețea de distribuție dedicată de parteneri la fel de pasionați. El se bazează pe valorile și viziunea sa pentru casă. Douăzeci de ani mai târziu, majoritatea echipei sale fondatoare sunt încă împreună.

Anii 1990 îl văd pe Alexandre Gabriel pieptănând Caraibe în căutarea celor mai bune romuri din regiune. Se naște Plantation: o gamă artizanală de romi din marile terroirs ale tropicelor. Cincisprezece ani de producție dedicată de rom mai târziu, în 2012, Alexandre este premiat Master Rum Blender of the Year la Golden Rum Barrel Awards și a fost numit Distiller of the Year de către The American Distilling Institute.

Astăzi, președinte și proprietar al Maison Ferrand, Alexandre Gabriel a câștigat laude în întreaga categorie și industrie. Concentrându-ne pe trei băuturi spirtoase majore care reprezintă pasiunea și viziunea Maison Ferrand: Ferrand Cognac, Citadelle Gin și Plantation Rum: băuturi spirtoase autentice care exprimă terroirurile individuale care le-au creat.

Rom Plantation PINEAPPLE Artisanal 40 Grd - ST0.70L
Astfel, producătorii au infuzat coji de ananas în Plantation 3 Stars, pe care apoi l-au supus unui nou proces de distilare, în timp ce separat au infuzat ananas în Plantation Original Dark.
140,00 lei