Spumant Valdo ICE BLANC de BLANCS DEMISec Italia 11.5 GRD - ST 0.75L
VALDO BRAND Italia
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
ZONA DE PRODUCŢIE: Selecție riguroasă de struguri albi, proveniți din cele mai prestigioase zone viticole din Veneto.
VINIFICARE: Vinificare în alb prin presare ușoară a strugurilor și fermentare la temperatură controlată.
BUCHET: Se prezintă cu un parfum intens, fructat, ușor aromat, cu arome care merg de la măr la piersică și salată de fructe.
RECOMANDĂRI DE CONSUM: Este bine să se răcească sticla treptat, punând-o pentru un timp la frigider, cu atenție să nu sufere diferențe termice bruște. Temperatura de servire ideală este de 6-8oC și paharul cel mai potrivit este paharul flûte.
Un nou mod de a degusta spumantul, cu gheață și fructe proaspete.
Gradatie alcoolica: 11%Aspect: Galben pai deschis, cu reflexii verzuiNote de degustare: Gust persistent si plin, delicat, cu un retrogust placut Afinare: Charmat 3 luni, apoi afânare în sticlă, timp de cel puțin 2 luni.Temperatura se servire: 6o- 8oCConsiliere de servire: Este un spumant care, folosit ca aperitiv, își găsește combinația ideală dacă este servit într-un pahar mare împreună cu cuburi de gheață, garnisind totul cu bucăți de fructe, precum căpșuni sau afine. Acest Spumant ia naștere dintr-o selectare atentă a strugurilor proveniți din cele mai prestigioase zone viniviticole, ca expresie a măiestriei și a vechii tradiții în vinuri spumante din zona Valdobbiadene
VINIFICARE: Vinificare în alb prin presare ușoară a strugurilor și fermentare la temperatură controlată.
BUCHET: Se prezintă cu un parfum intens, fructat, ușor aromat, cu arome care merg de la măr la piersică și salată de fructe.
RECOMANDĂRI DE CONSUM: Este bine să se răcească sticla treptat, punând-o pentru un timp la frigider, cu atenție să nu sufere diferențe termice bruște. Temperatura de servire ideală este de 6-8oC și paharul cel mai potrivit este paharul flûte.
Un nou mod de a degusta spumantul, cu gheață și fructe proaspete.
Gradatie alcoolica: 11%Aspect: Galben pai deschis, cu reflexii verzuiNote de degustare: Gust persistent si plin, delicat, cu un retrogust placut Afinare: Charmat 3 luni, apoi afânare în sticlă, timp de cel puțin 2 luni.Temperatura se servire: 6o- 8oCConsiliere de servire: Este un spumant care, folosit ca aperitiv, își găsește combinația ideală dacă este servit într-un pahar mare împreună cu cuburi de gheață, garnisind totul cu bucăți de fructe, precum căpșuni sau afine. Acest Spumant ia naștere dintr-o selectare atentă a strugurilor proveniți din cele mai prestigioase zone viniviticole, ca expresie a măiestriei și a vechii tradiții în vinuri spumante din zona Valdobbiadene
VALDOICEBBDS075