Vin Davino IACOB ALB Sauvignon Blanc & Feteasca Alba Romania - ST 0,75L
Soiurile sunt vinificate parcelar printr-o tehnologie menajată de prelucrare, de la strugure și până la vinul îmbuteliat. Sunt luate in calcul parcelele care așteaptă ca în câțiva ani "să dea examenul" pentru gama superioară.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Soiurile sunt vinificate parcelar printr-o tehnologie menajată de prelucrare, de la strugure și până la vinul îmbuteliat. Sunt luate in calcul parcelele care așteaptă ca în câțiva ani "să dea examenul" pentru gama superioară. Obiectivul avut în vedere urmărește exprimarea și păstrarea aromelor primare varietale tipice fiecarui soi în parte și completarea acestora cu note fermentative elegante și elaborate. Obținut 80% prin presare directă cu tehnologie pneumatică la max. 1000 mbar. 20% macerație peliculară 10-12 ore la 12-13 oC. Deburbare-stabulație statică la frig timp de 48 ore. Fermentația alcoolică în vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12 oC, cu drojdii selecționate pentru fiecare sortiment în parte. Maturat pe drojdii fine timp de 13 săptămâni în vase de inox.
LIMPIDITATE Limpede-cristalin
CULOARE Galben-Verzui
MIROS Caracteristic soiurilor, intens și persistent, floral, cu iz de floare de lămâi și note ușor vegetale, persistent
GUST Proaspăt, fructuos, expresiv. Fin dar amplu, extractiv, echilibrat și persistent
ASOCIERE CULINARĂ Aperitiv, pește, fructe de mare, carne de pui
TEMPERATURA de SERVIRE 12-13oC
LIMPIDITATE Limpede-cristalin
CULOARE Galben-Verzui
MIROS Caracteristic soiurilor, intens și persistent, floral, cu iz de floare de lămâi și note ușor vegetale, persistent
GUST Proaspăt, fructuos, expresiv. Fin dar amplu, extractiv, echilibrat și persistent
ASOCIERE CULINARĂ Aperitiv, pește, fructe de mare, carne de pui
TEMPERATURA de SERVIRE 12-13oC
IACOBALB075