Vin Piccini Astrale PINOT GRIGIO Toscana 12Grd Italia St075L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Vin Piccini Astrale PINOT GRIGIO Toscana 12Grd Italia St075L

Astrale, s-a născut în 2011, și propune un nou concept de vin, fără limite, rezultat al unei griji a detaliilor, dar și a pământului și a produselor sale care sunt o expresie a italianității.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Vinul alb sec Astrale Pinot Grigio Delle Venezie din regiunea Veneto va fi un plus grozav pentru masa dumneavoastră. Băutura este făcută din struguri Pinot Grigio, ceea ce îi face gustul luminos și memorabil. Astrale Pinot Grigio Delle Venezie se îmbină perfect cu preparate din diferite bucătării ale lumii și vă va oferi o experiență de neuitat în timpul degustării.

Încă din vremurile mitice ale zeilor romani, cultura italiană este ancorată pe cer. Constelațiile au condus oamenii să anunțe viitorul, ajutându-i pe marinari de pe mare sau pe fermierii din interior să ia decizii cheie în domeniul agriculturii. „Astrale” este pentru noi un amestec puternic de istorie și mit, o conexiune cu trecutul îndepărtat, când viața de zi cu zi era dependentă de venerarea zeilor, stelelor și împăraților.

 

Un amestec italian autentic, realizat din unele dintre cele mai recunoscute regiuni viticole și struguri italiene. În fiecare an ne concentrăm pe producerea celui mai bun vin posibil, o sarcină interesantă bazată pe patru piloni:

Calitate fără limite. Alegerea strugurii de cea mai bună calitate, indiferent de regiunea viticolă de proveniență și de regulile apelațiunii denumirilor.

Teritoriu. Selectând și reunind o mare biodiversitate italiană într-o sticlă.

Cultură. Fiecare tip de struguri local vine cu o tehnică adecvată de vinificație, un amestec de știință oenologică și cunoștințe locale care datează din Imperiul Roman.

Caracterul italian. Interpretarea stilului vinului italian. Un vin foarte versatil, complex, dar nu complicat.

 

PICCPG075
Culoare
Alb
Tip
Sec
Volum
750 ml
Tara
Italia