Vin Piccini Astrale Nero D Avola 13 5 Grd Sicilia Italia St075L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Vin Piccini Astrale Nero D Avola 13 5 Grd Sicilia Italia St075L

Astrale, s-a născut în 2011, și propune un nou concept de vin, fără limite, rezultat al unei griji a detaliilor, dar și a pământului și a produselor sale care sunt o expresie a italianității.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Descriere: Astrale Wine - Piccini Astrale Nero d'Avola este un vin roșu din soiul de struguri Nero d'Avola, o varietate autohtonă a Siciliei, Italia. Cu origini într-o regiune cu tradiție vinicolă bogată, acest vin promite o experiență de degustare autentică și plăcută.

Tip: Vin roșu sec

Origine: Acest vin provine din Sicilia, o regiune viticolă recunoscută pentru vinurile sale de calitate. Nero d'Avola este un soi autohton și emblematic pentru această regiune, iar Astrale Wine - Piccini Astrale explorează frumusețea și caracterul acestui soi specific.

Arome: Aromele vinului Nero d'Avola pot include fructe negre intense precum cireșe, mure și prune. De asemenea, se pot simți nuanțe subtile de condimente, vanilie sau ciocolată, în funcție de procesul de vinificație și învechire.

Temperatura de Servire: Se recomandă servirea acestui vin la o temperatură cuprinsă între 16-18°C pentru a evidenția aromele și a permite vinului să-și exprime pe deplin caracteristicile. Păstrarea la o temperatură moderată ajută la menținerea echilibrului gustativ.

Mod de Servire: Astrale Wine - Piccini Astrale Nero d'Avola poate fi savurat în mod independent sau poate fi acompaniat cu mâncăruri precum paste, carne roșie sau brânzeturi. Este un partener excelent pentru preparatele italiene și poate completa o varietate de experiențe culinare.

Descriere Suplimentară: Acest Nero d'Avola oferă o incursiune autentică în lumea vinurilor siciliene, exprimând fructuozitatea și caracterul soiului specific. Astrale Wine - Piccini Astrale se angajează să aducă esența și tradiția viticolă în fiecare sticlă, iar ambalajul poate reflecta pasiunea și dedicarea producătorului.

Încă din vremurile mitice ale zeilor romani, cultura italiană este ancorată pe cer. Constelațiile au condus oamenii să anunțe viitorul, ajutându-i pe marinari de pe mare sau pe fermierii din interior să ia decizii cheie în domeniul agriculturii. „Astrale” este pentru noi un amestec puternic de istorie și mit, o conexiune cu trecutul îndepărtat, când viața de zi cu zi era dependentă de venerarea zeilor, stelelor și împăraților.

 

Un amestec italian autentic, realizat din unele dintre cele mai recunoscute regiuni viticole și struguri italiene. În fiecare an ne concentrăm pe producerea celui mai bun vin posibil, o sarcină interesantă bazată pe patru piloni:

Calitate fără limite. Alegerea strugurii de cea mai bună calitate, indiferent de regiunea viticolă de proveniență și de regulile apelațiunii denumirilor.

Teritoriu. Selectând și reunind o mare biodiversitate italiană într-o sticlă.

Cultură. Fiecare tip de struguri local vine cu o tehnică adecvată de vinificație, un amestec de știință oenologică și cunoștințe locale care datează din Imperiul Roman.

Caracterul italian. Interpretarea stilului vinului italian. Un vin foarte versatil, complex, dar nu complicat.

 

 

PICNDAV075
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Volum
750 ml
Tara
Italia