Vin Piccini Astrale Chianti Sangiovesse 13 Grd Toscana Italia St075L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Vin Piccini Astrale Chianti Sangiovesse 13 Grd Toscana Italia St075L

Astrale, s-a născut în 2011, și propune un nou concept de vin, fără limite, rezultat al unei griji a detaliilor, dar și a pământului și a produselor sale care sunt o expresie a italianității.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Aromatic precis, cu multă vișină roșie și o notă de salvie uscată. Acesta este Chianti savuros și satisfăcător - textura moale a gurii duce la taninuri nisipoase - tipul care funcționează atât de minunat cu friptura sau alte proteine ​​bogate. Există și un element charry în vin, care menține lucrurile profunde, întunecate și misterioase până la sfârșit.

În peisajul rural ondulat toscan, Crama Astrale stă ca o mărturie a timpului și a gustului. Uitați de strălucire și farmec; acest loc este despre struguri, simplu și simplu. Veți găsi șiruri peste rânduri ale acestor mici globuri care se absorb soarele italian, promițând un gust care vă va face papilele gustative să danseze o tarantella. Dar aici este mai mult decât doar struguri - este o tradiție transmisă de-a lungul generațiilor. În timp ce brandul și crama au doar 15 ani, vinificatorii implicați își aduc la masă propriile tradiții de familie. Astrale nu-i plac bibelourile; este vorba de vinificație practică, de școală veche. Deci, dacă cauți o înghițitură de Toscana fără tam-tam, acesta ar putea fi doar genul tău de loc.

Vinicultorul Pepe Randazzo a primit licență pentru a procura Sangiovese de înaltă calitate din întreaga regiune Chianti, ceea ce înseamnă că, deși acestea nu sunt vinuri de viță de vie, sunt expresii ale regiunii dintr-un anumit an. Vinurile sunt sincere și expresive și un plus demn la tapiseria deliciului vinului roșu toscan.

 

 

Încă din vremurile mitice ale zeilor romani, cultura italiană este ancorată pe cer. Constelațiile au condus oamenii să anunțe viitorul, ajutându-i pe marinari de pe mare sau pe fermierii din interior să ia decizii cheie în domeniul agriculturii. „Astrale” este pentru noi un amestec puternic de istorie și mit, o conexiune cu trecutul îndepărtat, când viața de zi cu zi era dependentă de venerarea zeilor, stelelor și împăraților.

 

Un amestec italian autentic, realizat din unele dintre cele mai recunoscute regiuni viticole și struguri italiene. În fiecare an ne concentrăm pe producerea celui mai bun vin posibil, o sarcină interesantă bazată pe patru piloni:

Calitate fără limite. Alegerea strugurii de cea mai bună calitate, indiferent de regiunea viticolă de proveniență și de regulile apelațiunii denumirilor.

Teritoriu. Selectând și reunind o mare biodiversitate italiană într-o sticlă.

Cultură. Fiecare tip de struguri local vine cu o tehnică adecvată de vinificație, un amestec de știință oenologică și cunoștințe locale care datează din Imperiul Roman.

Caracterul italian. Interpretarea stilului vinului italian. Un vin foarte versatil, complex, dar nu complicat.

 

PICCH075
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Volum
750 ml
Tara
Italia