Vin Piccini Astrale ROSSO Nero D Avola Montep Sangiovesse Primitivo 14Grd Sicilia Italia St075L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Vin Piccini Astrale ROSSO Nero D Avola Montep Sangiovesse Primitivo 14Grd Sicilia Italia St075L

Astrale, s-a născut în 2011, și propune un nou concept de vin, fără limite, rezultat al unei griji a detaliilor, dar și a pământului și a produselor sale care sunt o expresie a italianității.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

O abordare modernă și precisă a vinificației, pentru a păstra intensitatea aromelor, care se aplică diferitelor tehnici care sunt ajustate pentru a exprima întregul potențial al diferiților struguri. Opulent la gust datorită strugurilor Primitivo parțial uscați. Complexitatea și lungimea provenind dintr-o utilizare atentă a diferitelor tipuri de stejar.

Note de degustare: Nasul dezvăluie arome fructate de fructe de pădure și prune uscate împreună cu piper negru și cafea. Corp rotund, cald și plin susținut de taninuri catifelate, adunând laolaltă diferite straturi de arome.

Asocieri culinare recomandate: Perfect cu carne roșie, curry, grătar în general și brânzeturi afumate.

Încă din vremurile mitice ale zeilor romani, cultura italiană este ancorată pe cer. Constelațiile au condus oamenii să anunțe viitorul, ajutându-i pe marinari de pe mare sau pe fermierii din interior să ia decizii cheie în domeniul agriculturii. „Astrale” este pentru noi un amestec puternic de istorie și mit, o conexiune cu trecutul îndepărtat, când viața de zi cu zi era dependentă de venerarea zeilor, stelelor și împăraților.

Un amestec italian autentic, realizat din unele dintre cele mai recunoscute regiuni viticole și struguri italiene. În fiecare an ne concentrăm pe producerea celui mai bun vin posibil, o sarcină interesantă bazată pe patru piloni:

Calitate fără limite. Alegerea strugurii de cea mai bună calitate, indiferent de regiunea viticolă de proveniență și de regulile apelațiunii denumirilor.

Teritoriu. Selectând și reunind o mare biodiversitate italiană într-o sticlă.

Cultură. Fiecare tip de struguri local vine cu o tehnică adecvată de vinificație, un amestec de știință oenologică și cunoștințe locale care datează din Imperiul Roman.

Caracterul italian. Interpretarea stilului vinului italian. Un vin foarte versatil, complex, dar nu complicat.

 

PICCBLEND075
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Volum
750 ml
Tara
Italia