Vin Budureasca BRISTENA Busuioaca De Bohotin DEMIDULCE MINIATURA Colectia Bristena - ST0,187L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vin Budureasca BRISTENA Busuioaca De Bohotin DEMIDULCE MINIATURA Colectia Bristena - ST0,187L

La Crama Budureasca, cultivăm soiul Busuioacă de Bohotin pe 6 hectare de viță de vie, de unde obținem acest vin foarte elegant și bine structurat.

BUDUREASCA BRAND Romania
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Având o culoare roz, acest rosé creat din struguri de Busuioacă de Bohotin cucerește instant prin aromele de trandafiri. Vinul prezintă un bun echilibru între zahăr și aciditate, care conduce către un final catifelat și savuros.

Se poate asocia cu brânzeturi fine, ușor sărate. Este o alegere inspirată servirea acestui vin ca atare, pe post de desert în sine. Se poate asocia și cu alte deserturi, atât timp cât nu sunt foarte dulci.

La Crama Budureasca, cultivăm soiul Busuioacă de Bohotin pe 6 hectare de viță de vie, de unde obținem acest vin foarte elegant și bine structurat. După ce au fost presați, strugurii au avut parte de o fermentare la temperatură scazută timp de 3-4 săptămâni până în momentul când aceasta a fost sistată pentru a păstra zaharurile acumulate în mod natural, lucru care oferă armonie între aromele varietale și senzația de dulce.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 10 - 12oC.
BUDBRBBMINI0187L