Vin Piccini Astrale ROZE Rosato 13 Grd Toscana Italia St075L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Vin Piccini Astrale ROZE Rosato 13 Grd Toscana Italia St075L

Astrale, s-a născut în 2011, și propune un nou concept de vin, fără limite, rezultat al unei griji a detaliilor, dar și a pământului și a produselor sale care sunt o expresie a italianității.

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Peppe și echipa noastră de vinificație au călătorit prin diferite regiuni viticole italiene pentru a se întâlni cu fermierii locali și pentru a înțelege diferitele abordări tradiționale de vinificație pentru a le aplica înapoi la o scară mai mare, pentru a oferi vinuri constant de înaltă calitate. Un amestec de struguri italieni emblematici, proveniți din unele dintre cele mai bune regiuni viticole ale Italiei, din cele mai bune recolte.

Asocierea alimentelor

Un vin versatil, plăcut la 12 ̊C, excelent ca aperitiv sau cu mese ușoare de vară, carne de pasăre sau pește aromat.

Note de degustare

Ușoare, proaspete și strălucitoare, prezentând arome de zmeură, coacăze roșii și note delicate de mentă sălbatică. Greutate gustativă bună, cu arome coapte de căpșuni, zmeură și cireșe roșii. Finisaj bine echilibrat și curat.

 

Încă din vremurile mitice ale zeilor romani, cultura italiană este ancorată pe cer. Constelațiile au condus oamenii să anunțe viitorul, ajutându-i pe marinari de pe mare sau pe fermierii din interior să ia decizii cheie în domeniul agriculturii. „Astrale” este pentru noi un amestec puternic de istorie și mit, o conexiune cu trecutul îndepărtat, când viața de zi cu zi era dependentă de venerarea zeilor, stelelor și împăraților.

 

Un amestec italian autentic, realizat din unele dintre cele mai recunoscute regiuni viticole și struguri italiene. În fiecare an ne concentrăm pe producerea celui mai bun vin posibil, o sarcină interesantă bazată pe patru piloni:

Calitate fără limite. Alegerea strugurii de cea mai bună calitate, indiferent de regiunea viticolă de proveniență și de regulile apelațiunii denumirilor.

Teritoriu. Selectând și reunind o mare biodiversitate italiană într-o sticlă.

Cultură. Fiecare tip de struguri local vine cu o tehnică adecvată de vinificație, un amestec de știință oenologică și cunoștințe locale care datează din Imperiul Roman.

Caracterul italian. Interpretarea stilului vinului italian. Un vin foarte versatil, complex, dar nu complicat.

PICCRZ075
Culoare
Roze
Tip
Sec
Volum
750 ml
Tara
Italia